Turkietblogg

Turkietblogg

Vackra tulpaner!

Publicerad 2016-01-14 11:38:18 i Hemma i Sverige,

Jag städade visserligen ut julen förra helgen men ändå inte fått känslan utav att den är borta. Det är väl för att man fortfarande skymtar granen inne hos våra grannar runt omkring. Tänk vad konstigt. I December månad är man så taggad på julen och tycker att det är det bästa på hela året. Dagen efter julafton vill jag bara kräka på allt och slänga ut det så fort som möjligt. 

Nu har i alla fall härliga tulpaner fått flytta in och de är ju så vackra! Hämtade ut en babyfilt jag beställt från jabadabado, handlade lite frukt och beställde en klipp och slingtid. Jag har sagt i flera veckor nu att jag måste klippa och slinga håret innan bebis kommer annars kommer det aldrig bli av. Senast jag var hos frisören var i augusti!! Jag är inte den tjejen som unnar mig sådant för ofta för det känns inte så viktigt. Nu har jag varit guldbrun väldigt länge så nu slår jag till med att blondera upp det igen. Känns fräscht. Och kanske klippa lite längre då man aldrig vet när jag besöker frisören igen haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela