Turkietblogg

Turkietblogg

Inspiration

Publicerad 2015-01-31 15:16:56 i Hemma i Sverige,

Varifrån finner ni er inspiration?
Jag finner min genom att kolla på bilder som dessa nedan. Jag ser ett liv som jag egentligen vill leva men inte gör det. Varför? Jag vet inte. I Vårt framtida hem ska jag verkligen lägga ner tid för att få den känslan som jag får när jag kollar på bilderna. Att bo i Turkiet gav mig den där känslan jag egentligen vill leva i men ensamheten och saknaden till familjen blir alldeles för stor. Sverige är ett fantastiskt land men vädret gör det så tråkigt.
2:a myten om invandring

Publicerad 2015-01-31 05:01:39 i Hemma i Sverige,

2. Svenskar håller på att bli minoritet i sitt eget land!

Påståendet bygger på föreställningar om att personer med utländsk bakgrund aldrig blir svenskar och att det är ett problem om människor har en bakgrund från ett annat land.

Påståendet är dessutom inte korrekt. I dag är cirka 15 procent av Sveriges befolkning födda i ett annat land. Statistiska centralbyrån beräknar att andelen utrikes födda kommer att öka något de närmaste åren för att sedan stabiliseras på en nivå kring 18 procent.

https://veronicasvard.wordpress.com/myter-om-invandring/


Livet känns roligare

Publicerad 2015-01-30 06:11:11 i Hemma i Sverige,

Livet känns verkligen roligare nu när det börjar gå åt rätt håll.
Burak jobbar ju med, vilket gör att jag slipper jobba som en idiot nu. Vi kan börja planera vår framtid mer och mer. Det känns så spännande! Man minns det som igår när man var femton år gammal och man lovade sig själv att aldrig växa upp. Nu håller vi på att göra det, på riktigt. Det är roligt men också lite läskigt. Man trodde aldrig den dagen skulle komma bara :) Dock kommer jag nog aldrig växa upp i huvudet. Jag är lite flamsig och tramsig. 

Jag känner mig stoltare än tuppen för den här starka människan! Han fixar verkligen allt! Älskar dig <3

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela