Turkietblogg

Turkietblogg

Rusande hormoner

Publicerad 2016-01-31 15:16:07 i Hemma i Sverige,

Den senaste veckan har min kropp varit ett hormonvrak.
Ena dagen superglad, andra dagen superirriterad, tredje dagen superdeppig.. Och så går det runt. Mina bra dagar kan jag inte sluta skratta, på irriterade dagar vill jag göra andra arga och på deppiga dagar tvekar jag på sådant som jag egentligen är hårt fast vid vad jag tycker. Man känner sig som ett vrak och man är så medveten om vad man säger och gör men ändå agerar man emot hur man som person är. Rätt konstigt vad som kan hända med ens kropp. Jag har börjat få hjärtklappning ibland och känslan av övergivenhet. Jag tror det beror på lite inre stress inför bebisens ankomst nu. Man kan inte tro vad det som kommer hända och vad som kommer att förändra sitt liv för alltid. Jag blir så beroende av Burak när detta händer. Han måste avsluta det han gör och bara hålla om mig eller på natten bara lägga en arm på mig. Häromkvällen fick stackarn inte lov att sova. Jag hade nästan panik över att han skulle somna för då skulle han flytta armen från mig eller vända sig om. Jag vaknar ofta mitt i natten och ser till så han vänder sig om så jag kan krypa in hos han. En trygghet. Ibland lindar jag in hans ben runt mig så han inte kan röra sig haha. Ja Gud, så lustigt det låter nu när man skriver ned det men det är sådant som kan uppkomma när man är gravid. Alla dessa känslor som bara flyger stenhårt åt alla håll. 

Dop

Publicerad 2016-01-31 12:14:29 i Hemma i Sverige,

Igår åkte jag, mamma, min bror och svägerska Sara på dop.
Det var min kusins andra dotter som skulle döpas. Flora.
Först i kyrkan och sedan blev vi bjudna på smörgåstårta och tårta hemma. Mycket gott och trevligt! 

Babyshower

Publicerad 2016-01-30 08:25:45 i Hemma i Sverige,

Igår blev jag minst sagt överraskad!
Jag och Burak skulle äta hos mamma och pappa hade vi bestämt tidigare i veckan. Igår när Burak slutat jobbet körde vi dit och går in. Det börjar tuta och ha sig. Då har kusin, moster, svägerska, mamma och bästis ordnat ihop en Babyshower. Oj, vad överraskad jag blev! Jag hade inte en tanke på något sådant här men det var så klart otroligt roligt. Vi åt och fikade lite och jag fick fina presenter till bebis. 
Tack, snälla! 

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela