Turkietblogg

Turkietblogg

Photo

Publicerad 2012-01-31 19:50:39 i Alanya 2012,

Jag slutar aldrig älska denna bilden!
Vi tog den på julafton och skickade God Jul till familjen här hemma.

Min julafton var helt perfekt. Precis som jag ville ha den men det tvivlade jag aldrig på. B är så romantisk och ser till att göra de svenska traditionerna fina för att de är speciella för mig :) B tog mig till en restaurang där vi hade bord vid den tända brasan, plankstek och självklart coca-cola ;)! Kunde inte blivit bättre för mig. Kvällen avslutade vi i soffan med yatzy och skitgubbe.

Imorgon är det 1 februari. Det betyder exakt 30 dagar tills jag är hemma hos min andra hälft <3 Livet är underbart!

1:e mars

Publicerad 2012-01-29 17:01:49 i Adana 2012,

Datumet då jag förmodligen är hos min knäppgök igen!

Har kollat runt på internet nu och hittat med Pegasus airlines den 1:e mars. Avresa från Köpenhamn vid 2-tiden på eftermiddagen. Sedan en mellanlandning i Istanbul. Tyvärr! Så drygt att göra den mellanlandningen men jag börjar bli van nu. Sedan är jag i Adana 21:35.

Adana är alltså B's hemstad som är den femte största staden i Turkiet. Skulle tro att den ligger ca. 60 mil från Alanya. Hur som helst så ska jag träffa B's mor och far för första gången och det skall bli riktigt spännande. Dock är jag nervös och jag tyckte gott det kunde vänta lite tills jag kan förstå lite turkiska och i alle fall kunna svara ja (evet) eller nej (hayir) men det tyckte inte B. Han är så ivrig så han vill inte vänta. Hans mor är ännu ivrigare. Hon frågar honom varje dag när jag kommer även om hon nu vet att det kommer bli 1:e mars. Men är lite flexibel om jag skulle behöva skjuta upp det av någon anledning.

Det ska i alle fall bli jätteroligt och framförallt intressant och se vart B växt upp. Var han gick i skolan osv. Han själv är helt extas. Men det är roligt att visa och berätta sin historia. Jag tror hans historia kommer bli väldigt intressant. Dessutom har Adana en stor park han pratar om hela tiden som skall vara otroligt vacker som ligger vid Sabanci Merkez Camii som skall vara den största moskéen i Turkiet. Man ser ju själv på bilden i detta inlägg jag hämtat från google hur jävla vackert det är! Skall bli riktigt häftigt att vandra där och se med egna ögon :)

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela