Turkietblogg

Turkietblogg

Lat lördag

Publicerad 2015-10-31 09:39:18 i Hemma i Sverige,

Vi har inte kunnat vila ut sedan vi kom från Turkiet och efter det behöver man det. Haha. Denna lördagen ska gå helt till och bara slappa bestämde vi oss för. Sovmorgon och nu ligger vi i varsin ände av soffan och kollar på Disney :D 

Gravid vecka 23

Publicerad 2015-10-28 07:38:57 i Hemma i Sverige,

Jag exploderade veckan i Turkiet. 
Min mage tog sig verkligen ett skutt men det är ju nu bebis växer i raketfart. Ca. 2 cm i veckan och 100 g viktökning. Vi har en riktig sprallig liten bebis som sparkar som bara den och väldigt hårt. Ibland så man hukar sig i kroppen. Foglossningen finns kvar och jag besökte sjukgymnasten även igår. Ja, vad finns det att göra? Tekniker, bålträning och undvika tunga lyft. Mer går ju inte att göra. Bara att kämpa på och försöka ta det lite lugnare. Vågen visar 9kg sedan start. 

Min mans 25årsdag

Publicerad 2015-10-28 07:16:04 i Hemma i Sverige,

Idag fyller min underbara man 25 år!
Hipp hipp hurra för min Burak. Världens bästa kille! Han förtjänar allt här i världen för sitt kämpande, sitt tålamod, sin styrka, ömhet och kärlek. Idag ska han få sin bästa present någonsin. Vi ska till barnmorskan och vi ska få höra vårt barns hjärtljud för första gången. Jag längtar så efter vår lilla "avkomma". Lite av dig, lite av mig och vår kärlek till varandra och den kommande. Älskar dig min man! 

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela