Turkietblogg

Turkietblogg

Blåbärsmuffins

Publicerad 2015-07-30 20:26:48 i Hemma i Sverige,

Mitt i allt som händer hinner jag knappt mina intressen längre.
Det är så mycket med huset, jobben och jag är så trött! Jag har inte orken att varken laga mat eller baka just nu men idag tog jag tag i det. Min själ behöver matlagning och bakning :) Herregud, vad jag tycker det är roligt! Det är många som frågat mig varför jag inte utbildar mig inom mat och bak men jag tror helt ärligt att mitt intresse skulle svalnat om jag stått med det hela dagarna. Att få gå in i köket några timmar om dagen är min avslappning och där jag kan vara kreativ. 

Hur som haver. Efter förra sommaren med bär rekord har jag fortfarande några påsar i frysen. Det är dags att använda upp dom så man kan fylla på med nya. Hoppas vi får lika många bär denna gång :)


Muren äntligen klar!

Publicerad 2015-07-27 10:54:01 i Hemma i Sverige,

Som vi har slitit med denna mur! Jag trodde aldrig det skulle kräva så mycket arbete för att ta fram denna. Hade jag vetat innan vad det skulle betyda hade jag nog inte plockat fram den. Haha! Det var det värsta sotet och stoftet jag varit med om! Ingenting mot slipningen av trapporna, vilket vi trodde skulle bli värst. Ack, så fel.. Nu börjar vi i alla fall se ljuset i tunneln för det är inte så mycket kvar längre av renoveringen. Vår renoveringen borde inte ens ta så här lång tid men svenska hantverkare förtjänar sitt namn haha! Det är inte det att de inte är duktiga, utan det tar för lång tid bara. 

Det tråkiga är att vi har upptäckt en läcka. Så nu måste ju det åtgärdas också. Vi tror att det har kommit in genom balkongdörren på övre plan så taket i vårt sovrum på mellanplanet måste bytas. Tyvärr har regnet slagit direkt på och det är ju inte lite regn vi haft i sommar. 


Vårt nya golv

Publicerad 2015-07-26 15:06:15 i Hemma i Sverige,

Nu börjar vårt nya golv i huset äntligen komma på plats! Jag fullkomligt älskar att det är så mörkt! Det behövs för att dämpa ner ljuset lite. Den är inte bara sjukt grann, den är jätteskön att gå på men priset talar vi tyst om! Haha!


Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela