Turkietblogg

Turkietblogg

Gorm

Publicerad 2015-11-30 07:26:53 i Hemma i Sverige,

Är det någon som har kunnat sova inatt??!! 
Så här rädd var det verkligen längesen jag var! Klockan 2:00 inatt kunde jag slappna av för att sova. Då hade det avtagit här i Blekinge. Det kändes som fönstrena trycktes in och hela huset knakade. Grannen hade något som slog mot deras garage och vår garageport öppnade sig hela tiden. Var så rädd att något bråte skulle flyga omkring men i vår trädgård verkar det lugnt. 
Tänk vad liten man är mot vädrets krafter. Det är det enda vi människan inte kan styra elektroniskt över.

Köpt bil

Publicerad 2015-11-29 13:54:12 i Hemma i Sverige,

Äntligen hittade vi en bil! Jag hade inte orkat en månad till att leta. Jag hatar bilar haha. Denna kände vi direkt att vi klipper till. Man behöver få den känslan bara annars vågar man inte. Och så klart har vi börjat känna lite panik efter en ny eftersom vi får tillökning. Min gamla är ju en tvådörrars sportmodell och det känns inte som det mest optimala med bilbarnstol, vagn osv.. Detta hoppas vi blir bra. 

Första advent

Publicerad 2015-11-29 09:10:17 i Hemma i Sverige,

En härlig första advent på er läsare!
Hoppas den blir mysig med god fika och kärlek. Vi ska bjuda mamma och pappa på mat ikväll och sedan lite glögg framför Bingolotto. Hoppas på vinst även denna söndag ;)

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela