Turkietblogg

Turkietblogg

Dags att måla

Publicerad 2015-05-17 19:44:57 i Hemma i Sverige,

Nu har vi kommit så långt att vi kan börja måla väggar.
Allt som ryker och sätter spår är nu över! Hoppas jag.. På tisdag ska snickarn komma och kolla ut vad han behöver nu efter att vi släppts lösa ;) Så spännande! Nu hoppas vi på att de jobbar snabbt för vi hade tänkt flytta in om 2 veckor. Jag längtar mest efter mitt kök! Min fristad, min hobby, mitt lugn där jag gör det jag älskar! Nu laddar vi för en ny arbetsvecka med en exotisk frukttallrik!


Husvagnskaffe

Publicerad 2015-05-15 15:48:37 i Hemma i Sverige,

Sitter i vår nya trädgård nu och njuter av en husvagnskaffe.
Jag kallar det en riktig husvagnskaffe då det är plastmugg, plastsked och snabbkaffe haha. Det blir så innan man flyttat in. Eftersom Burak står för den största renoveringen så får jag ta hand om det jag kan. Därför har jag idag klippt gräset och vattnat våra blommor. Det är verkligen kul med trädgård. Så fort vi kommit mer i ordning så ska jag fixa en liten hörna till naturens underbara fåglar där de kan bada och äta fågelmat. Tänk på vad tyst allt hade varit utan våra fåglar! Det är tur att de finns. Solen steker på bra på vår baksida idag. Längtar tills vi ska bygga soldäck! 

Riva väggar

Publicerad 2015-05-13 19:56:44 i Hemma i Sverige,

Just nu håller vi på och river väggar i huset.
Öppet, ljust och härligt vill vi ha det. Vi har tre våningar på huset. Gillestugan är redan öppen och vi har även tänkt att göra ett badrum på nedersta våningen sen. Mellanvåningen är ju våningen vi kommer använda mest. Det blir ju köket och vardagsrummet som kommer gå in i varandra. Även en toalett och vårt sovrum. På översta våningen är ett litet allrum och sedan två rum till. De blir för framtiden :)

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela