Turkietblogg

Turkietblogg

Björnbären kom tidigt

Publicerad 2014-07-31 14:59:06 i Hemma i Sverige,

Burak var ute och gick häromdagen och hade hittat enormt med björnbär.
Han tog med mig på den rundan idag och det fanns verkligen björnbär!! Vi hade bara en påse med oss idag eftersom vi hade en tid att passa. 1,5 kg björnbär fick vi ihop och de var så söta och stora. Vi ska ta med oss stora burkar och cykla dit om någon dag och fortsätta plocka. Så gott med björnbär så man kan ha hela vintern sen.

Efter det åkte vi till banken där jag hade bokat rådgivning om pensionssparande så nu har jag också börjat! Så man kan leva gott i pensionen sen ;) 

Ikväll bjuder jag och Burak min mamma, Alexander och Johanna på en riktig turkisk brakmiddag :)

Burak har blivit en stor favorit hos våra hundar :)

Han är ute och går med dom varje dag :)


Lite av de björnbären vi fick ihop :)

Buraks första byafest

Publicerad 2014-07-30 07:22:30 i Hemma i Sverige,

Igår var det fest här i byn.
Det är tradition sedan jag var liten att vi träffas allihopa i vår lilla by. Då samlas vi i vår gemensamma lilla, slitna lekpark. Grillar, fem-kamp och bara umgås. Det är en väldigt trevlig tillställning!! Buraks första byafest och han fick nu tillfälle att hälsa på många i byn :)


Vackra Sölvesborg

Publicerad 2014-07-25 22:18:20 i Hemma i Sverige,

Ikväll körde vi in till Sölvesborg för att gå lite på bron.
Sölvesborg är verkligen vackert. Speciellt under dessa underbara sommarkvällar! Vi gick lite på bron och över på kaninholmen. Efter det strosade vi runt lite på smågatorna. Det är inte förrän man ska visa någon man verkligen förstår hur vackert man bor. Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela