Turkietblogg

Turkietblogg

Namnbytet är officiellt

Publicerad 2014-10-31 15:09:03 i Hemma i Sverige,

Nu kan jag tiltuera mig annorlunda.
Nu har jag gått från Rebecka Fransson till Rebecka Yücel. Det känns jättekonstigt i och med att man alltid varit Fransson. Man undrar när man vänjer sig vid det och kommer säga det utan att råka säga Fransson. Det tar nog lite tid :P Dessutom känner jag att vem vet vem jag är nu om man pratar om Rebecka Yücel? Haha! Det tar ju ett tag innan omgivningen vet vem jag är igen. Haha! 


Vårt bröllop del 2

Publicerad 2014-10-30 13:21:28 i Vårt bröllop,

 Nu kommer lite blandade bilder från själva festen.
Festen höll vi precis nedanför Buraks hus på gatan. Släkt och vänner var där, ca 250-300 pers skulle jag tro det var. Vi anlände med vår bil och direkt började vår sång att spelas "how long will I love you" med Ellie Goulding. Då var det bara jag och Burak som skulle dansa. Dansen efter fick vem som helst och sedan började vi med halay. Det var verkligen hur kul som helst och jag dansade i tre timmar. Jag var ganska slut efter det haha! 
 
Alla hade jätteroligt verkligen och det var så klart kul att träffa alla på en och samma gång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårt bröllop del 1

Publicerad 2014-10-29 14:37:58 i Vårt bröllop,

 Nu kommer första delen av vårt bröllop!
Det var den 6:e oktober, kl 15:00 i 30-gradiga Adana i Turkiet. Vi åkte bort till Buraks ena bror med fru för att fixa oss i deras hem då det var minst folk där ;) Haha. Buraks kusin hade varit så snäll och fixat och betalat en fotograf åt oss. Vi åkte runt lite i Adana och fotograferades bland annat i Adanas stora park med moskéen. Eftersom det var Bayram var det enormt mycket folk i parken och det gjorde inte saken bättre att jag var utlänning. Verkligen ALLA skulle stanna och nästan glo ögonen ur sig. Barnen var nästan uppe och klängde i klänningen på mig. haha!
 
Vi åkte vidare till en national park i Adana där det knappt var en kotte. Det var lite enklare att fotografera där. Det tog många timmar men vi blev nöjda med resultatet. Vi var klara 3 timmar senare och vi kunde åka hem till Buraks bror för att äta maten som serverades till våra gäster. Vi gick inte hem till Burak då eftersom vi inte ville att gästerna skulle se mig innan entrén. 
 
Fortsättning följer... 
 
(bilderna är helt oredigerade)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela