Turkietblogg

Turkietblogg

Stort tomrum

Publicerad 2014-09-30 09:50:33 i Hemma i Sverige,

Igår kväll tog jag det största beslutet i mitt liv.
Jag beslutade att min gamle vän, Ebba, skulle få somna in. I 14 år har hon varit med oss och det har hänt mycket genom åren. En riktig familjehund och kämpe. Vi har alla ett hål i hjärtat och vi kommer alltid minnas denna fantastiska, underbara, gosiga och levnadsglada hund. Hon har haft ett värdigt liv och jag önskar hon kunde stannat för alltid. <3Så viktigt för mig!!

Publicerad 2014-09-29 10:21:11 i Hemma i Sverige,

Jag kan inte förstå!!
Detta är så jäkla viktigt för mig att jag blev döglad!! Jag hade mitt första matte 2b prov, grät som ett barn efter över hur jäkla svårt det var. Fick tillbaka mitt prov och jag fick E på det som är godkänt!! Ingen förstår vilken känsla det är att få godkänt på första försöket! Det har aldrig hänt mig!! Så mycket jag bölat alltså inför detta provet!

I och för sig är jag tillbaka på ruta ett för nu är det all frustration som ska ut innan nästa prov i november. Men ett steg avklarat och det är sån sjuk lättnad. Jag har känt mig som ett barn framför min lärare alltså. Hon har haft terapisnack med mig med tårarna brännande bakom mina ögon och på provet kunde hon förhindra att jag bröt samman genom att prata om annat för en minut. Hon såg direkt när det var på gång. 

Jag säger det igen, ingen förstår hur frustrerande det är .. Nu klarade jag tack och lov detta! Snälla, fortsätt nu på samma sätt!!

Turkisk dans i vardagsrummet

Publicerad 2014-09-29 08:24:54 i Hemma i Sverige,

Igår stod Burak för lärandet av turkisk dans i vårt vardagsrum.
Mamma och pappa vill dansa på bröllopet i Adana men vet ej hur turkisk dans går till. Burak gjorde golvet rent i vardagsrummet och satte på Halay. Jag måste säga att jag är positivt överraskad över hur bra mamma och pappa faktiskt lärde sig haha! Det roligaste var att våra små hundar dansade med oss och ni som har mig på instagram såg hur det gick till igårkväll :D

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela