Turkietblogg

Turkietblogg

Lat lördag

Publicerad 2015-10-31 09:39:18 i Hemma i Sverige,

Vi har inte kunnat vila ut sedan vi kom från Turkiet och efter det behöver man det. Haha. Denna lördagen ska gå helt till och bara slappa bestämde vi oss för. Sovmorgon och nu ligger vi i varsin ände av soffan och kollar på Disney :D 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-01 00:07:52

Skulle vara kul att se nåra bilder från adana o familjen . :)) hur kändes det för burak att träffa familjen :)) köpte du några gulliga babykläder :)) det finns hur mycket som helst att köpa där i turkiet. Lycka till med din fina mage.:))

Svar: Det kommer bilder :)
Rebecka

Postat av: Sandra

Publicerad 2015-11-01 15:39:22

Hej Rebecka, jag har lite frågor ang digiturk och ta med sig det till Sverige. Som jag förstått det så har ni skaffat det från Turkiet och har det via internetkoppling hemma? Skulle d kunna berätta lite mer om hur man gör, är det svårt att koppla in i Sverige? och vad just internetboxen heter? Och om ni betalar varje månad vart gör man det? Tacksam för svar. Hoppas allt är bra med dig och lilla familjen :)

Svar: Burak beställde direkt från digiturks internationella sida. Vi tog en internetbox eftersom vi tror det kommer fungera bäst här. Det finns parabol med och det är billigare. Vi såg på fraktsedeln att internetboxen skickades från Tyskland så Digiturk har väl ett kontor där kanske. Man betalar en engångssumma per år för antingen internetbox eller parabol. 3400 kronor betalar vi per år. Tror vår faktura kom på mailen. Då har vi dock maxat paket + Ligtv året runt. Fotbollskanalerna är rätt dyra. Annars var det en bagatell att koppla in det. I med sladden bara och sedan har man ett användarnamn och lösenord man skriver i. Vi kan titta genom mobilerna också. Kopplades upp direkt och utan krusseduller.
Rebecka

Postat av: Sandra

Publicerad 2015-11-05 15:13:03

Gud så smidigt det låter, ja men det var ju inget farligt pris för ett helt år, min man är också helt galen i fotboll och fenerbahce nämligen så det är ju bra :) vilken sida var det ni beställde det ifrån? Tack för infon söta du!

Svar: Digiturk international nånting nånting . Burak fixade allt så jag vet inte riktigt men sök på Google eller ring Digiturk. De har bra service :)
Rebecka

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela