Turkietblogg

Turkietblogg

Vecka 39

Publicerad 2016-02-15 12:41:59 i Hemma i Sverige,

Nu är vi i vecka 39.
Barnets längd ligger på 50 cm och 3,2 kg. Eftersom vi var på vändningsförsöket så gjorde de mätningar via ultraljuden. Då fick vi se den uppskattade längden och vikten och efter det så kan vi säga att vår bebis ligger som den ska denna veckan. Man märker hur lite plats den har då det mest är bökande nu. Ibland kan det gå rätt länge mellan stunderna man känner barnet så det är en evig fråga varje dag nu, när den ska röra sig. Man blir lite orolig men det släpper när det börjar igen :) Nu ser det ut som att jag gör magdans.
Jag har numera börjat skrika i sömnen också haha. Varje rörelse gör så ont och det har hänt att jag fått kramp i bäckenet. Skönt att det inte är så länge kvar för det går inte att njuta mer nu..

Jag och Burak ska på en föräldrakurs i eftermiddag. Det ska bli intressant. Efter det ska vi köpa de sista listerna sedan kan vi så gott som flytta upp. Burak, min älskade man, du är så jädra duktig!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela