Turkietblogg

Turkietblogg

Muren äntligen klar!

Publicerad 2015-07-27 10:54:01 i Hemma i Sverige,

Som vi har slitit med denna mur! Jag trodde aldrig det skulle kräva så mycket arbete för att ta fram denna. Hade jag vetat innan vad det skulle betyda hade jag nog inte plockat fram den. Haha! Det var det värsta sotet och stoftet jag varit med om! Ingenting mot slipningen av trapporna, vilket vi trodde skulle bli värst. Ack, så fel.. Nu börjar vi i alla fall se ljuset i tunneln för det är inte så mycket kvar längre av renoveringen. Vår renoveringen borde inte ens ta så här lång tid men svenska hantverkare förtjänar sitt namn haha! Det är inte det att de inte är duktiga, utan det tar för lång tid bara. 

Det tråkiga är att vi har upptäckt en läcka. Så nu måste ju det åtgärdas också. Vi tror att det har kommit in genom balkongdörren på övre plan så taket i vårt sovrum på mellanplanet måste bytas. Tyvärr har regnet slagit direkt på och det är ju inte lite regn vi haft i sommar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela