Turkietblogg

Turkietblogg

Bloggar jag läser

Publicerad 2012-06-27 10:45:38 i Alanya 2012, Ni frågar, jag svarar,

Tänkte dela med mig utav vilka bloggar jag läser för er som gillar att läsa bloggar!
Jag själv älskar att läsa bloggar! Mina förmiddagar varje dag går ut på att läsa bloggar :-)
Jag tycker det är inspirerande, intressant och relaxande.
Roligt att läsa om andras tankar och funderingar, intressen och verklighet :-)
 
http://sandmellantarna.com
Kvinna, bosatt i Alanya med sin turkiska man och deras barn, Alex. Hennes man driver, om jag förstått det rätt, utflyktsföretaget "Sherlock Holmes Travel Agency". Hon skriver om sitt liv som "lyxhustru, hemmafru", mycket roliga inlägg om tex. kulturkrockar och att turkar är turkar, som sagt ;-) En blogg med mycket fina bilder på vårt underbara Alanya.
 
http://happygrey.blogg.se/
En barndomsväns vackra flickvän. Har mycket kloka tankar och funderingar. Skriver om vad som sker i mina hembygder och att folk borde vara mindre bittra, vilket jag verkligen kan hålla med om! Hon har lite samma syn på livet som jag.
 
http://blondinbella.se
Alla vet väl vem Blondinbella är? Jag mår bra av att läsa hennes blogg. Hon peppar unga tjejer genom sin blogg att följa sina drömmar, försöker ge inspiration till dem som "fastnat" lite i livet, jobbar för att ta bort sjuka ideal.. Ja, hon hjälper helt enkelt unga tjejer genom hennes väl genomtänkta inlägg. Hon är en riktig förebild!
 
http://jamilja.blogg.se
Ytterliggare en turkfru. Skriver om sitt liv i Alanya tillsammans med sin man och sina två barn, Selma och Atakan. Skriver om en "vanlig" turkfrus vardag som kan bli tuff ibland och delar med sig av verkligenheten bra. Virkar även mycket så som filtar och små söta kläder till barn. OM jag vill ha när jag själv får barn.
 
http://www.louiseiturkiet.blogg.se
Louise som bor i Side, ca 1 timme från Alanya. Bloggar om sitt liv tillsammans med sin pojkvän och deras jobb i "Marias butik" i Side där de säljer kläder. Intressant att läsa hennes blogg då jag kan känna likadant som henne ibland.
 
http://maaarre.blogg.se/
Marre i Alanya säsongsjobbar på Hasir i Damlataş. En restaurang vid den stora regnbågsparken , tennis- och basketplanerna. Jobbar och bor ihop med sin turkiska pojkvän. Skriver om sitt liv på restaurangen, om alla människor hon träffar och även med henne kan jag känna att man känner likadant ibland. Dock dåligt av mig att jag aldrig varit och hälsat på tösen! Måste göra det någon dag!
 
http://vikingkiz.blogg.se
Sofie som lämnade Helsingborg för att bosätta sig i Trabzon. Skriver om det "verkliga" livet i Turkiet, det som man inte ser på turisterorter som tex. Alanya.
 
http://varanlillagosse.devote.se
Min kusin Martina som bara för några månader sedan födde sitt första barn, en liten gosse Alvin. Skriver om sitt liv med sin pojkvän och deras gosse, husplaner och givetvis blir jag uppdaterad om vad som händer hemma ;-)
 
http://gaybloggen.com
Många vet ju även vem gaybloggaren Amir är? En bög som bor i Malmö tillsammans med sin pojkvän och hund. Otroligt roande blogg om hans "hemmafruliv". Båda är vi som sagt "hemmafruar" så även med honom känner man likheter. Alltid önskat att jag haft en bögvän. Haha.
 
Det var de flesta av bloggarna jag läser. Ramlar in på många olika varje dag men dessa är de jag följer. Många Alanyabloggar som ni kan se men det blir ju så :-)
 
Har ni något tips på någon mer bra blogg får ni gärna tipsa!
 
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-06-27 23:42:39

men oj, vad snällt! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela