Turkietblogg

Turkietblogg

Barnmorskan

Publicerad 2016-02-05 14:50:47 i Hemma i Sverige,

Imorse var det dags för barnmorskan igen. 
Det var bara det vanliga. Min vikt, mitt blodvärde, mitt blodtryck, barnets hjärtljud och kurva. Allt helt i sin ordning. Jag hade lite frågor angående vårt planerade snitt så vi pratade lite om det och redde ut mina frågetecken :) Eftersom vi har ett datum så ska jag bara besöka min barnmorska en gång till. Sedan ska jag och Burak gå på två kurstillfällen. Efter det är det dags! Herregud, jag kan inte förstå detta. Med första tanken och besvikelsen över vårt snitt så har det nu övergått till ett lugn och en pirrig känsla. Vi vet när vår bebis kommer vara hos oss. Vårt första barn. Ah, vad jag ska snusa på dig och vara glad att du är här för just nu ligger du inte bekvämt i min mage. Inte bekvämt för mig. Jag skulle inte bli förvånad om jag hör mitt ena revben knäckas snart för du gillar att vara där och trycka så in i !! :D 
Efter barnmorskan fick jag en hemsk halsbränna som inte vill ge sig. Jag blev så trött så jag somnade på soffan lite och har sedan dess haft väldigt ond foglossning i blygdbenen. Jag ser nog allt lite rolig ut när jag går idag. 

Tur Burak alltid varit större än mig så jag kan använda hans jackor nu. Dessvärre har jag gått om honom i kilon nu haha!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-02-06 13:05:06

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-02-06 13:10:29

När jag var gravid o vägde mer än min man o nojjade lite över det så tröstade min man mig och sa att det var ju bara för jag hade en till människa i mig som gjorde att jag vägde mer och all extra vikt var endast för att det fanns en till person där inne. Det gjorde det lättare att ta den extra vikten. Du ser ju väldigt fräsch ut också o den extra vikten är inte något som man reagerar på. En del gravida kan bli jättestora o gå upp jättemkt o svullna upp i ansiktet osv. Du är jättefin!
Btw så har jag fött båda mina barn m planerat snitt o det har gått jättebra!!
Lycka till.

Svar: Tack :)
Rebecka

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela