Turkietblogg

Turkietblogg

Då var det klart!

Publicerad 2010-08-07 18:24:58 i Hemma i Sverige,

Dags att utbilda sig till bartender!
Men inte i Thailand som videon i förra inlägget. Jag orkade inte vänta ett heeelt halvår till dess så häromdagen bokade jag bara in mig i Malmö så den 6 september och 1 månad fram befinner jag mig i Malmö och blandar drinkar. Det ska bli så jääävla kul! Längtar rejält! Detta har jag velat sen första året på gymnasiet och nu ska jag äntligen göra det. Förhoppningsvis får jag snabbt ett jobb på någon klubb och då ska det jävla supas här folk. Haha! För er del menar jag då, inte min del. Haha. Sjukt kul och söka utomlands till sommaren då. Ja, vi får se. Nu tar vi en dag i taget. Haha.

Ser riktigt mycket framemot att spendera en månad i Malmö. Älskar den staden men har inte riktigt koll på var allt ligger och finns och hitan och ditan. Sån tur är har man några kompisar som ska visa en runt där. Dessutom kommer jag fira min 20årsdag där nere. Då blir det en sjuhelsikes fest ska jag få tala om! Kamera har man med nu för tiden. Kors i taket! Här ska fotas.

Nu hoppas vi att veckorna går snabbt tills dess...

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Nej, för nu ska jag köra och jobba.. 2 st 12 timmarspass kvar sen blir det lite ledigt.Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela