Turkietblogg

Turkietblogg

Alanya 2009

Publicerad 2009-08-31 23:05:02 i Ni frågar, jag svarar,

Var ska jag börja?

Det har varit den absolut bästa resan i mitt liv. Den slår Thailand 2007/2008 och den slår Turkiet 2008. Jag kan inte beskriva med ord, seriöst. Jag är helt deppig över att vara hemma igen.. :(

Resan började då den 22e augusti klockan 12:00. Martina och Emelie kom och hämtade mig hemma och vi satte kurs mot Göteborg och Landvetter. 4 timmars bilresa blev det. Väl framme när vi ska checka in väskorna går inte planet förrän 00:20. Planet skulle gått 20:00!!! Snacka om att få spring i benen. Vi tog det med en klackspark och började ladda upp med öl och kortspel. Klockan började närma sig 23:00 och nu stod planet på 01:20!! Vi kommer aldrig iväg kändes det som!

En som skulle samma plan som oss ringde till Detur, bolaget  vi bokat med, de förklarar att piloterna på Turkish airlines strejkar!! Fan, tänkte vi, nu kommer vi aldrig av. Detur berättar sedan att de lyckats lösa det med planet från Göteborg så vårt plan gick. Dock gick planen inte från Stockholm, Örebro och Luleå. De resenärerna satt på flygplatsen 2 dygn!! Röta! Nu kunde det bara bli bättre, tyckte vi. Visst blev det det! Vi kom på ett riktigt höjdarhotell med sjukt fint rum med utsikt över havet. Vi hade nämligen 0 meter till stranden med så där på den balkongen blev det goa stunder med våra nyblivna vänner vi träffade där. Riktigt trevliga! 2 tjejer från Surahammar och 4 grabbar från Kungsbacka. Så roligt vi har haft med dessa människor hela veckan!!

Jag kan säga såhär, vi har sammanlagt legat på stranden 4 timmar denna semestern! Vi har festat konstant! Men det var ju det vi var där för. Det var så tråkigt och ligga på stranden, vi längtade bara till kvällarna!

Vi bodde på ett all inclusive hotell så ni kan bara tänka er hur vi gottade oss med fri bar ;) Vilka fester!

Om vi nu kommer till resan höjdpunkt: THE DOORS!
Denna gång överträffade förra gången.

Hur mycket jag än skulle förklara så kommer jag aldrig få fram hur roligt vi hade det! Ingen skulle förstå. Det måste fan upplevas, haha! Jag sitter redan och letar resor. Funderar starkt på att resa igen den 12e eller 14e september. Eller funderar, JAG SKA! Skulle vara roligt att fira min födelsedag där nere igen :)

Bilder kommer när jag fått dom men ligger en hel del på mig på facebook. Ciao!


Om

Min profilbild

Rebecka Yücel

Turkietblogg. En blogg om min och min mans liv i Sverige efter livet i Turkiet. Renovering av huset och väntan på en liten i magen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela